Categories: VoluntariatPublished On: 1 de juny de 2021

Actualitat

Un concert ‘relaxat’ a l’Auditori

Dijous passat 10 persones usuàries i voluntàries van poder escoltar i compartir un concert relaxat de la Banda de Música Municipal, Apropa’t a l’Orient Express. Una cita musical oferta per Apropa Cultura.
L’Orient Express va ser una emblemàtica línia de tren de llarga distància que connectava Parés i Istanbul entre els anys 1883 i 2009. Però, sobretot, és conegut per la novel·la Assassinat a l’Orient Express, d’Agatha Christie, i la seva adaptació cinematogràfica.
I inspirats per aquesta atmosfera de misteri, la Banda Municipal de Barcelona va interpretar un viatge musical amb parades a Londres, Munic, el Danubi i Romania. Un trajecte inoblidable per a tots els gustos en el marc incomparable de l’Auditori Barcelona. Un concert que van gaudir els nostres voluntaris i voluntàries i les persones a les quals acompanyen i donen suport. Per què concert relaxat?
Perquè tenia com a objectiu que tot el públic se sentís còmode i relaxat. Així, els llums de la sala van estar una mica encesos i es permetia que els assistents entressin o sortissin, si ho volien. Tampoc era imprescindible mantenir silenci.

Compartir

Compartir