Categories: Som CompanysPublished On: 12 de juliol de 2022

Com molts de vosaltres ja sabeu, a Som — Fundació comptem amb un grup estable d’oci inclusiu format per persones amb discapacitat intel·lectual amb un alt grau d’autonomia. Aquest grup es diu Som Companys, i té l’objectiu de promoure la interacció social, l’oci inclusiu, el benestar emocional i l’apoderament de les persones a qui donem suport.

Aquesta colla està coordinada per dues professionals de l’àmbit social de la nostra entitat. A través d’un grup de WhatsApp, proposen trobades cada mes, en les quals fan activitats que són de l’interès de les persones que el formen.

Aquest cop, el grup de Som Companys va anar a fer una volta en vaixell golondrina pel port de Barcelona. Va ser una sortida molt divertida i entranyable, ja que el grup va poder contemplar la ciutat des d’un punt de vista tan privilegiat, com és des de la mar.

El grup de Som Companys és un dels projectes que impulsa Som — Fundació per millorar la qualitat del servei que donem a les persones amb discapacitat intel·lectual a les quals donem suport. Per fer-ho possible, comptem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, gràcies al qual el grup, de vegades, pot fer activitats tan extraordinàries i plaents com aquesta.

Compartir