Categories: Sin categoríaPublished On: 3 de desembre de 2019

El V Concurs de Postals de Nadal 2019 ha comptat amb la participació de 86 persones que han presentat targetes en formats molt diversos: arbres fets amb càpsules de cafè, muntatges amb motius nadalencs dissenyats amb tela i/o cartró, formats de múltiples dimensions amb dibuixos molt creatius …

postal-nadal-preselecció-finalistes

El 18 de novembre, la Comissió de Postals formada per l’Elena Martin, l’Estefania González, la Maria León, la Montse Lascorz i en Xavier Roca, tots ells professionals de la fundació, van escollir les 10 postals finalistes. Posteriorment, les vam publicar a la nostra pàgina de facebook per animar a votar les persones que ens segueixen per aquesta xarxa social. Finalment, els professionals de l’entitat i els membres del patronat hem participat en la selecció de les postals guanyadores mitjançant les llistes que hem distribuït entre tot el personal.

Durant el berenar del 28 de novembre vam distribuir uns fulls de votació entre totes les persones usuàries i voluntàries que van assistir-hi per facilitar les votacions. I, després del recompte de vots, us presentem les tres persones guanyadores:

guanyadors-concurs-postals-persones-discapacitat


Enhorabona al guanyador i a les guanyadores del V Concurs de Postals per la seva creativitat.

Som – Fundació utilitzarà aquestes tres postals per felicitar el Nadal a totes les entitats i professionals que col·laboren amb la fundació. Creiem que és una bona opció per compartir les capacitats creatives de les persones que atenem.

Agraïm la participació de la resta de candidats i de totes les persones que han col·laborat en el procés de selecció i votació de les targetes nadalenques.

Compartir