Categories: FundacióPublished On: 22 de juny de 2021

El 2020 ha estat un any atípic per a tots i totes. I per a les persones que formem part de Som — Fundació, també. No obstant això, ens ha permès descobrir que ni una pandèmia mundial és capaç de frenar la nostra activitat ni la nostra voluntat per continuar donant el millor de nosaltres a les persones que atenem.  
Des del primer moment la nostra organització es va saber adaptar a la nova situació, es va adoptar un sistema mixt de treball en remot i presencial i es va implantar un protocol d’higiene i salut per protegir els nostres treballadors i treballadores i a les persones que atenem. I amb l’orgull d’haver superat (i de continuar superant) aquesta gran adversitat, us presentem la Memòria d’Activitat 2020. Un any en què, malgrat tot, hem fet un munt de coses!  

NOVETATS

Hem impulsat el programa d’Accessibilitat Cognitiva per facilitar l’autonomia i participació de les persones amb discapacitat intel·lectual en la societat. Un projecte que ha comptat amb la implicació d’un grup de professionals de Som — Fundació i un altre de persones usuàries, que ens ajuden a fer més accessible la informació dels nostres canals interns o de la nostra pàgina web.  
També hem iniciat un projecte de col·laboració amb MediaVerse, ens hem convertit en membres de la Fundación Lealtad i hem sabut que el nostre valor social s’ha incrementat un 7% en 2019 respecte de l’any anterior.  

CONSOLIDACIÓ DE PROJECTES

A més, continuem treballant en les iniciatives que ja teníem en marxa, com el programa facilitador de vida independent Vull viure a casa. També el programa de voluntariat inclusiu #JoTbPuc, que va ser guardonat amb el tercer Premi de Voluntariat que impulsa el departament de Treball, Afers Socials i Famílies (avui departament de Drets Socials) de la Generalitat de Catalunya.  
Destaca també el projecte Som Companys, que durant la pandèmia va tenir la iniciativa de crear les Trucades d’Amistat, per donar suport emocional a altres persones  que vam atendre durant el confinament.  
Vols saber-ne més? Tenim totes les dades en la Memòria d’Activitats 2020 que trobaràs a la nostra pàgina web. Clica aquí per a assabentar-te de tot! 

Compartir