Categories: Som CompanysPublished On: 22 de setembre de 2022

La colla de Som — Companys viu amb intensitat l’estiu i aquesta volta han fet una sortida conjunta a la platja accessible de Cabrera de mar. Junts han gaudit d’un bany refrescant a la platja i han aprofitat els rajos del sol, abans que es fessin massa forts per la nostra pell. Després, han fet una mini excursió per la zona del castell de Burriac i han acabat dinant a un preciós xiringuito, on han arrodonit una jornada estiuenca refrescant, plaent i molt, molt divertida.

El grup de Som Companys és un dels projectes que impulsa Som — Fundació per millorar la qualitat del servei que donem a les persones amb discapacitat intel·lectual a les quals donem suport. Per fer-ho possible, comptem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, gràcies al qual el grup, de vegades, pot fer activitats tan extraordinàries i plaents com aquesta.

Aquesta colla està coordinada per dues professionals de l’àmbit social de la nostra entitat. A través d’un grup de WhatsApp, proposen trobades cada mes, en les quals fan activitats que són de l’interès de les persones que el formen.

On anirà la pròxima vegada la colla de Som Companys?

Esteu atents a les nostres xarxes!

Compartir