Categories: FundacióPublished On: 19 de novembre de 2020

 

La Comissió de Postals de Nadal es va reunir el 18 de novembre per fer la selecció de les 10 postals finalistes del VI Concurs de la fundació. Enguany, a causa de les mesures de prevenció de la pandèmia implementades en l’entitat, la comissió estava formada per 5 professionals de diverses àrees que treballaven aquest dia presencialment a la fundació: la Cande Infante, en Lluis Puigdomènech, la Montse Alomà, la Núria Sandín i l’Olga Vilanova.

En aquesta ocasió, hem comptat amb una menor participació de persones usuàries perquè les circumstàncies són una mica complexes. Així i tot, hi ha hagut 47 persones ateses per la fundació que ens han fet arribar 52 propostes per mail, WhatsApp i, en algunes ocasions, hem pogut disposar de les postals originals. Aprofitem l’ocasió per agrair a totes les persones concursants el treball i el temps que hi han dedicat. També volem destacar la tasca de les entitats col·laboradores que donen suport a les persones usuàries per crear les seves postals i la dedicació dels professionals de la fundació que han fet possible la celebració d’aquest concurs en temps de pandèmia.

La creativitat de les postals ha estat molt diversa, hem rebut des de dibuixos tradicionals, postals abstractes, creacions amb aquarel·la …. fins a un arbre nadalenc representant l’època del coronavirus fet amb diversos materials reciclats –càpsules de cafè, caixes de tabac, canyes …-. La Comissió no ho ha tingut gens fàcil, però al final han arribat a un acord i us podem presentar la selecció dels 10 finalistes:

finalistes-concurs-persones-discapacitat

A partir d’ara, ens toca a nosaltres triar les 3 postals que més ens agradin. La selecció la podem fer a través de:

  • Facebook
    S’inclouran les imatges de les 10 postals i totes les persones que seguim la pàgina podrem triar les nostres 3 preferides fent un “M’Agrada” en la imatge corresponent.
  • Llistat en les oficines
    Els professionals i les persones voluntàries i usuàries que vagin a les oficines de l’entitat trobaran uns llistats en la recepció per poder fer la seva elecció. En aquesta ocasió, presentarem les postals a l’entrada amb la finalitat de fomentar la participació de les persones que ens visitin i facilitar la selecció dels guanyadors.

En el recompte de la votació es tindran en compte tots els vots que ens arribin des del dia 20 fins al 27 de novembre, sigui a través dels llistats de la fundació o de la pàgina de facebook.

Us animem a participar en la selecció!

Compartir