Categories: Som CompanysPublished On: 27 d'octubre de 2020

Som-Companys-persones-discapacitat-intel·lectual

El grup de Som Companys es va trobar, per fi, de manera presencial el 20 d’octubre. No van poder coincidir tots els membres del grup perquè n’hi havia alguns que estaven confinats com a mesura de precaució, per haver mantingut contacte amb una persona que havia donat positiu en la prova de Covid-19. Aprofitem per desitjar-los molts ànims en aquests dies de confinament.

No obstant això, la Sara Q., l’Antonio R. i en Santi M. van poder quedar amb les coordinadores del grup – la Carla A., la Jennifer J. i la Montse G. Els primers moments de la retrobada van ser molt emotius perquè no es veien des del mes de març. Van evitar les abraçades i van mantenir les mesures de prevenció en tot moment i la distància de seguretat amb la corresponent mascareta ben posada.

Les coordinadores van organitzar una sortida pel Parc de Montjuïc per gaudir d’un passeig per la natura i compartir una tarda de tertúlia en què van explicar com havien passat aquests mesos tan convulsos. També van parlar dels temes que els preocupa i les activitats que han dut a terme per millorar l’estat d’ànim durant aquesta etapa.

Després dels moments de confidències, van aprofitar per contestar l’enquesta de valoració del grup de Som Companys que realitzen cada any. Aquesta valoració permet conèixer els aspectes més apreciats pels membres del grup i, al mateix temps, identificar quins són els temes i/o activitats que han de millorar per continuar enfortint aquest projecte.

Una vegada fets els deures, van gaudir del petit “pícnic individual” que portaven Som Companyspreparat per agafar forces i continuar amb la caminada que havien previst. Es van proposar arribar fins al Mirador de l’Alcalde però no els va donar temps perquè es va fer fosc i van haver de tornar abans del que pensaven. Durant el passeig van gaudir d’unes bones vistes de Barcelona. Alguns d’ells intentaven trobar els edificis més emblemàtics de la ciutat i identificar els barris on viuen.

Van acabar escoltant música de la forma més inesperada. La Sara portava una samarreta que tenia impresa una part de la lletra d’una cançó i entre tots van fer un treball de recerca per a identificar-la. Al final ho van aconseguir i van gaudir de la música!

Tothom estava molt content de trobar-se presencialment i van confessar que tenen moltes ganes de tornar a la normalitat.

Va ser una tarda molt entranyable en què es van emocionar amb la retrobada, es van posar al dia de les vivències d’aquests mesos i s’ho van passar molt bé compartint bromes i rialles.

Esperem que la pròxima vegada puguin trobar-se amb la resta de companys i companyes i no hagin d’esperar tant de temps per veure’s.

Compartir