Categories: FundacióPublished On: 23 de desembre de 2019

dinar-nadal-persones-amb-discapacitat-intel·lectual

El dissabte 21 de desembre vam celebrar el tradicional Dinar de Nadal de la fundació a l’Hotel Barceló Sants de Barcelona. Una data molt assenyalada per a trobar-nos amb totes les persones que formem part de l’entitat i compartir una tarda junts.

Vam iniciar la jornada organitzant la distribució de les taules per rebre els 554 assistents, entre voluntaris, voluntàries, persones a qui donem suport, professionals i membres del patronat. També vam decorar una part del menjador amb les postals que havíem rebut per a participar en el IV Concurs de Postals Nadalenques.

En la trobada vam comptar amb la col·laboració de sis persones del programa #JoTbPuc fer voluntariat que es van encarregar d’acompanyar els assistents amb mobilitat reduïda a les taules que tenien assignades, entre altres tasques.

En el moment de les postres, els 3 guanyadors i les 7 persones finalistes del concurs de postals van rebre els corresponents regals i diplomes de la mà d’en Jordi Costa, president de la fundació.

Posteriorment, tres professionals de la fundació que s’han jubilat durant aquest any van pujar a l’escenari per a rebre l’ovació de tots els assistents. En Jordi Costa els va agrair la seva dedicació i els va fer lliurament d’un regal en nom de la fundació.

Però encara faltava el moment més esperat que tothom identifica ja amb els primers compassos de la cançó que començava a sonar. Un grup de professionals van entrar al menjador al ritme de la música escollida amb les bosses plenes de regals per a distribuir als assistents.

Un dia molt emotiu i amb un ambient festiu per a brindar per un Nadal més junts!

Pots veure més fotos a la nostra pàgina de facebook

Compartir