Categories: FundacióPublished On: 7 d'octubre de 2022

Ho sabem… encara no hem fet ni la castanyada i ja estem pensant en el Concurs de postals de Nadal! Però és que ens encanta, i volem que tingueu temps suficient per treure tota la vostra creativitat i que ens envieu les vostres petites obres d’art al tradicional concurs que celebrem cada any a la nostra fundació. Us convidem a participar-hi!

Qui hi pot participar?

Totes les persones a qui la fundació dona suport.

Què s’ha de presentar?

Les persones que participin al concurs han de presentar una fotografia o un dibuix amb motius nadalencs. Només s’acceptarà una proposta per persona.

Quina és la data límit de lliurament?

Podeu lliurar la vostra postal al vostre referent o auxiliar social fins al 14 de novembre. Si ho preferiu, també podeu lliurar-la a les oficines del carrer Sant Fructuós, 12, de Barcelona o enviar-les escanejades a comunicacio@somfundacio.org.

postales de navidad

Com es farà la selecció de la postal guanyadora?

El dia 18 de novembre es crearà un equip de la fundació amb 5 professionals que s’encarregaran de fer la selecció de les 10 postals finalistes. D’aquestes 10 postals, les persones que formem part de l’entitat (persones a qui l’entitat dona suport, persones voluntàries, professionals de la fundació, membres del patronat i seguidors de les nostres xarxes socials) triarem les 3 que més ens agradin.
Com l’any passat, les votacions per escollir les 3 postals finalistes es podran fer en format presencial a les oficines de la fundació o en línia, a través de la nostres pàgines de Facebook. Es podrà votar des del 18 /11 fins al 30/11.
Les 3 postals que obtinguin més vots seran les que s’utilitzaran com a felicitació nadalenca de la fundació.

Quin premi es donarà?

Els premis es lliuraran durant el Dinar de Nadal, que se celebrarà el pròxim 14 de gener a l’hotel Barceló Sants de Barcelona, i seran els següents:

1r premi: un cofre regal
La persona guanyadora del concurs, amb la postal més votada, podrà gaudir d’un dinar per a dues persones en un dels 1.100 restaurants que inclou el cofre regal de Smartbox.

2n i 3er premi: entrades per anar al cinema
Les persones que quedin en 2n i el 3r lloc obtindran dues entrades per anar al cinema amb qui vulguin i veure la pel·lícula que més els agradi.

Us animem a presentar les vostres propostes més originals. I recordeu: teniu temps fins al 14 de novembre!

Compartir