EL PROGRAMA #JOTBPUC GUARDONAT AMB EL PREMI LLUÍS MARTÍ 2018

premi-lluis-marti-voluntariat-inclusiuSom – Fundació ha estat guardonada amb el premi Lluís Martí, atorgat el dia 14 de desembre per la Federació Catalana de Voluntariat Social, pel programa #JoTbPuc fer voluntariat, el qual ha estat considerat com la millor pràctica de responsabilitat social amb el voluntariat com a agent protagonista. El premi està finançat per la Fundació Bancària Obra Social La Caixa i dotat amb 4.000 € que destinarem a ampliar i consolidar el programa.

L’objectiu del programa #JoTbPuc és promoure la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual a qui donem suport, en el seu entorn comunitari més proper a través del voluntariat.

Des d’aquest projecte, fomentem la responsabilitat social que tenim com a responsables i vetlladors de les persones que representem, les apropem a una nova dimensió social i participativa, que les apodera i les situa en un rol innovador.

El programa #JoTbPuc comporta un valor afegit no només per a les persones a les quals va dirigit, que són usuàries de la fundació, sinó també per a les entitats que les incorporen com a voluntàries:

valor-programa-voluntariat-inclusiu

#JoTbPuc és un programa absolutament cooperatiu, que involucra a diferents agents socials, des de federacions a entitats i associacions, que tenen com a objectiu comú la incorporació de persones al món del voluntariat, més enllà de la seva discapacitat intel·lectual.